top of page

Esittely

Visioni

Ammattilaisena tulee mielestäni jakaa tietoa ja auttaa hyötyjen sekä haittojen punnitsemisessa. Treenikokonaisuuksien, yksittäisten liikkeiden ja muiden ohjeistuksien tulisi palvella tarkoitusta ja tavoitetta. Oma tehtäväni on etsiä erilaisia ratkaisuja ja auttaa asiakasta soveltamaan tietoa päästäkseen tavoitteisiin.

Ymmärrän äitinä sekä intohimoisena yrittäjänä myös muiden elämän osa-alueiden merkityksen. En tee oletuksia asiakkaan ajankäytöstä, vaan mielestäni tärkeintä on saada sovellettua treenikokonaisuus asiakkaan arkeen sopivaksi. Tämä voi joskus vaatia tavoitteiden pilkkomista tai uudelleen asettamista, mutta tärkeintä on se, että tavoitteet sekä tekeminen on linjassa asiakkaan oman arvomaailman kanssa.

Taustani valmentajana

Minulla on kokemusta yksilövalmennuksesta, toiminnallisista ryhmistä sekä juoksuvalmennuksesta vuodesta 2016 lähtien. Omaan 11 vuoden lajitaustan tanssillisesta voimistelusta ja nuorena toimin myös usean vuoden ajan voimisteluvalmentaja. Tätä tietä olen myös jatkanut aikuisiällä ja olen aloittanut uudelleen voimistelun valmentamisen, jota varten perustin myös voimistelujaoston Orimattilaan.

Itselläni on palava halu oppia lisää ihmisen liikkeestä. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi ammattikorkeakoulussa. Olen suorittanut personal trainer, voimavalmentaja- ja äitiysliikuntavalmentaja koulutukset. Näiden lisäksi olen käynyt liikunta-alan koulutuksia liittyen toiminnalliseen saliharjoitteluun, lasten ohjaamiseen, palauttavaan harjoitteluun ja ravitsemukseen. Koulutukset ovat mielestäni hyviä ja tärkeitä, mutta ne eivät vielä itsessään ole mitään meriittejä osaamisesta. Oppiminen vaatii paljon omatoimista opiskelua, kertaamista sekä teorian yhdistämistä käytäntöön. Näille asioille annan itse paljon painoarvoa omassa arjessani. 

valmentaja, personal trainer
bottom of page